woensdag 17 november 2010

9 JAAR HET HUIS VAN NICOLAAS!!!!
























Hij is er weer, in het Huis van Nicolaas in Weert voor de 9de keer!
En dat zie je maar al te goed aan àlle gezichten!

ARRIVEDERCI ROMA

Met heimwee vlieg ik weer terug naar Nederland, maar besluit om snel terug te gaan. Er is nog zoveel om over te schrijven en om vast te leggen!
Roma, ci vediamo!

zondag 7 november 2010

IL PRANZO DA ALFREDO ALLA SCROFA













Heb vanmiddag gelunchd bij Ristorante Alfredo alla Scrofa met de gouden vork en de gouden lepel die Mary Pickford en Douglas Fairbanks aan de opa - en vroegere eigenaar - van Ristorante Alfredo alla Scrofa cadeau hebben gegeven omdat ze een onvergetelijk huwelijksdiner bij hem hadden.
Ik ben natuurlijk geen Mary Pickford - verre van dat - maar het gaf mij absoluut een een enorm VIP gevoel! In de 2 uur dat ik daar was voor een interview en door de huidige eigenaar en achterkleinzoon van Alfredo - Maria Mozzetti - als gast aan zijn tafel werd uitgenodigd, heb ik van iedere seconde genoten. Mario sprak vol passie over 'il tesore della famiglia' en ik weet zeker dat ik zijn gevoel straks in de Alfredo della Scrofa-reportage kan verwoorden.
Ik moet ff bijkomen want ik zit er letterlijk en figuurlijk helemaal vol van!

QUATTRO MORI

















Quattro Mori is een restaurant van "sono e non sono", je moet het gewoon over je heen laten komen, laten gebeuren en er vooral van............genieten!
Neem de dag dat je bij Quattro Mori gereserveerd hebt alléén een goed ontbijt en daarna niets meer, want het is ongelooflijk wat er op je tafel komt!
Een gewaarschuwd man/vrouw telt in dit geval voor meer dan 2...............

zaterdag 6 november 2010

ROMA C'E


















ROMA C'E E MI SENTO BUONISSIMO
Incredibile, binnen 3 uur zit ik met het Roma C'e Magazine aan 'n overheerlijke caffe macchiato.
Sono arrivata in Italia a Roma en dat voelt weer als thuiskomen.
In mijn hoofd is de knop nog niet helemaal om en ik moet nog even zoeken naar de juiste woorden, maar lentamente va bene e finalmente mi sento BUONISSIMO!!
De zon brengt ook nog eens 22 graden en als ik een uurtje later aanbel bij het B&B waar ik 3 jaar geleden ook gelogeerd heb, kan mijn verblijf hier niet meer stuk.
Een warm welkom bestaande uit; risotto, vino bianco en parlare Italiano doen de rest.
Wordt vervolgd.......

woensdag 3 november 2010

WWW.STERKAMP.NL











WWW.STERKAMP.NL
Wat was het byzonder om op twee StayStrong-kampen van Stichting de Ster fotoworkshops te geven aan kids die niet lekker in hun vel zitten.
Ik heb een groot respect voor Lieve van Geldorp, voor alle leiding, psychologen, creatieve- en drama-therapeuten, vrijwilligers en iedereen die dit op welke manier dan ook mogelijk maakt. Het was een eer om daar mijn fotografisch steentje aan bij te mogen dragen!
Het heeft mij diep geraakt en een enorm goed gevoel gegeven dat de StayStrongers straalden tijdens het tweede deel van iedere shoot! Heel veel succes met dit fantastisch initiatief en tegen alle kinderen wil ik nogmaals zeggen; jullie zijn allemaal grote STERREN!