dinsdag 12 juli 2011

FEEST MET FABRIZIO

Feest met Fabrizio, dát is pas feesten!
Deze Italiaans/Maastrichtse Limburger die Italiaanse songs voorziet van een komisch Limburgs couture-jasje, scoort de éne hit na de andere en is daarnaast de meest sexy Vespa-bezitter én -berijder van heel Rimini en verre omstreken!
Wat zal zijn cara mama - die zoals hij tijdens zijn optreden vertelde in Rimini woont - trots op hem zijn als ze deze foto's ziet! Wat die Martini betreft Fabrizio, cin cin voor een volgende keer en limoncello is toch zeker zo lekker?!
Voor diegene die over Fabrizio meer willen weten, kijk op zijn site www.fabrizioboeken.nl



VERTAAL JE IDEËEN IN MOZAIEK VOOR BINNEN EN BUITEN

Mozaïek is door de Romeinen veelvuldig toegepast als decoratie in en om hun prachtige badhuizen, villa's en galerieën.
We ervaren - als we bijvoorbeeld Italië bezoeken - in iedere stad, dorp of gehucht dat ons de mooiste mozaïeken verrassen. Heden ten dage is mozaïek weer helemaal "hot" en de interieurbladen besteden er dan ook volop aandacht aan.
Met de huidige software is álles te realiseren; of je nu een prachtige meander in je badkamervloer wilt, een wand boven het keukenblad, een dollarbiljet op de bodem van je zwembad, een strakke tuintafel met een boom in het midden, een zonnewijzerplein of Michael Jackson tegen de wand in je living!
Graag laat ik u mijn catalogi zien waarin traditionele voorbeelden staan, maar daarnaast is het natuurlijk fantastisch als je je droom kunt verwezelijken en die uiteindelijk vertaalt naar een mozaïek met een eigen karakter?! Mozaïek is zó veelzijdig
Maak een afspraak en vertel mij uw ideëen; ik maak een ontwerp, neem u mee naar de showroom en wellicht stapt u over een tijd vol trots uw huis of tuin binnen met een mozaïek naar een ontwerp van MOSAINGO.
Ik werk voornamelijk met glasmozaïek van Milovito, Bisazza en Orsoni. Sinds afgelopen weekend heb ik de laatste samples van Milovito glasmozaïek ontvangen met alle kleuren van de regenboog en daarnaast zelfs ook gouden, zilveren en swarovski steentjes.







vrijdag 8 juli 2011

BOSPOP HET GEZELLIGSTE POPFESTIVAL VAN NEDERLAND!

BOSPOP 2011 en ik ben er helaas niet bij! Daarom laat ik nu een serie shots van BOSPOP coryfeeën uit eerdere line-ups de revue passeren!
Álle foto's zijn gemaakt met mijn LUMIX/PANASONIC camera vanuit het publiek, helaas geen perskaart want dan had ik ze vanuit het speciale vak nog beter vast kunnen leggen!

Zoals altijd een swingende BOSPOP crowd.

Ooit gespot door Joe Satriani?..............

Michael Anthony en Sammy Hagar (ex-Van Halen bandleden) en topgitarist Joe Satriani. Samen met Chad Smith vormen zij sinds een paar jaar de hardrockband "CHICKENFOOT". Ze waren in 2009 on stage en gaven een spetterend optreden. Het was mooi om te zien hoezeer ze er van genoten!

Chad Smith(Red Hot Chilly Peppers) drumde als vanouds en na het spetterende optreden van de band gaf hij zijn drumsticks aan mijn 12-jarig neefje die de hele tijd een bordje omhoog had gehouden met "cann I have your drumsticks?"

Mïchael Anthony met zijn speciale gitaar, what's in a name?

Bart van der Weide - Racoon, o.a. met het prachtige lied "Love you more"

Carlos Santana, rustig zittend op een speaker terwijl het publiek de pan uit swingde.

Mick Hucknall - Simple Red

Anouk spreekt voor zich en ook boekdelen

Sting en we stonden in de regen tijdens zijn fantastische versie van "Desert Rose"

Jim Kerr-Simple Minds, still going strong!

woensdag 6 juli 2011

90 JAAR PROFICIAT

We vierden afgelopen weekend de 90ste verjaardag van mijn moeder!
Een knappe prestatie als je zó positief in het leven staat, nooit klaagt en er fantastisch uitziet. Dan verdien je op zijn minst 90 rozen!!


De passie voor koken heb ik van mijn moeder in mijn "stieele" zoals ze dat hier in het zuiden zeggen. Ze vroeg mij om voor haar en een 7-tal vriendinnen een heerlijke Italiaanse lunch klaar te maken. Dus zijn we eerst gestart met een heerlijke prosecco en amuse van tonijn!
Daarna gingen de meisjes aan tafel en kregen een insalata mista met buffelmozzarella, een courgette/baslicumsoepje met bovenop het glas een lepel met truffelmascarpone en daarnaast een in olijfolie gebakken stuk focaccia met zalm en basilicumstroop en vervolgens een torta met Italiaanse groenten en tonijn.
Na ieder gerecht waren de bordjes leeg, dus verdienden de meisjes een dolce van savoiarde gedrenkt in limoncello met mascarpone-citroencrème, aardbeien, meringues, aalbessen, slagroom en mintblaadjes.
Daarna sloten we de feestlunch af met een kopje koffie met Italiaanse lekkernijen.
Het was allemaal delicioso en wat hebben zij genoten!