woensdag 18 januari 2012

BADKAMER IN UTRECHT

De chique supermoderne badkamer in Utrecht heb ik het afgelopen weekend eindelijk op de gevoeilig plaat vast kunnen leggen. Op een paar kleine afwerkingen na is ook deze natte ruimte helemaal compleet!
Op de vloer is gekozen voor een mix van zwart met antraciet, zilvergrijs en hier en daar een wit gouden mozaïeksteentje. Parelmourmozaïek op de badwand en bij de glazen wasbak. Het licht in de kranen komt daardoor helemaal overeen, een fantastisch geheel!



 



 Mozaïek is zó veelzijdig en duurzaam en kan in iedere ruimte toegepast worden. Dus niet alleen in de keuken, natte ruimtes of in het zwembad. Ook in het interieur als achterwand op b.v. een slaapkamer, in het trappenhuis of kantoor werkt MOSAINGO met mozaïek. Wij zijn in het bezit van legio catalogi en samples.In mijn atelier ontwerp en creeer ik een mozaïek dat in uw interieur geïntegreerd kan worden.
Tevens kunnen mijn foto's tot een mozaïek vertaald worden. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak; ingede.monte@gmail.com telefoon 0495-544404 mobile 06 - 25083686

dinsdag 17 januari 2012

ZWART MOZAÏEK IN KEUKEN AMSTERDAM

Je keuken verbouwen? Hartstikke leuk, maar wat doe je met de wand tussen de kastjes en het aanrecht. Bij deze keuken koos ik gelijk voor zwart, alhoewel de eigenaresse erover twijfelde! Nu is ze dik tevreden en ik ook! Afgelopen vrijdag reisde ik naar Amsterdam om er foto's van te maken........






DELFT TENTOONSTELLING NICOLAS DINGS

Geboeid door een werk dat ik bij vrienden in Utrecht zag, belandde ik afgelopen zondag op de vernissage in galerie de Zaal in Delft, waar werken van Nicolas Dings tentoongesteld werden!
Kijk voor meer info over deze beeldend kunstenaar op http://www.nicolasdings.nl/
Het is absoluut de moeite waard om deze tentoonstelling te bezoeken, de expositie loopt nog tot 19 februari!
En Delft is overigens ook een prachtige oude stad, dus...........


maandag 9 januari 2012

FOTOCOLLAGE ISÉ


Fotocollage na een heerlijke boswandeling met "topmodel" Isé, mama Sas en Bo

zaterdag 7 januari 2012

GEHEIMENKISTJES

Vanmorgen vond ik dit leuke berichtje met foto's in mijn mailbox;
Dag Inge,
Bedankt voor de leuke middag. Wij zijn erg bij met onze geheimenkist.
Ook het spelen met Bo was leuk en de wafel was erg lekker.
Dank je wel.
Groetjes van Noortje en Thijs