zondag 26 mei 2013

OP ZOEK NAAR TERRAZZO EN MOZAÏEK VAN JOS DEMONTE

Ik ben op zoek naar afbeeldingen of werken van terrrazzo en mozaïeken van mijn opa, Jos Demonte die als jongeling zijn geboorteplaats in Fruili, Italië verlaten heeft om elders werk en geluk te zoeken. In de beginjaren van 1900 heeft hij samen met mijn oma het bedrijf Demonte in Weert opgericht.
Ik heb al heel wat vloeren die hij gemaakt heeft mogen bewonderen en gefotografeerd.
Het zou helemáál fantastisch zijn als ik nét als mijn broer de trotse bezitter van onderstaand tafelblad kan zijn! Mail mij aub; ingede.monte@gmail.com


dinsdag 21 mei 2013

FOTOBOEK COMMUNIECANTJE

De foto's en het fotoboek die ik ter herinnering aan de Eerste Heilige Communie voor Anna gemaakt heb, zijn klaar en in bestelling!
Via onderstaande link kun je ze bekijken.(helaas niet mogelijk op IPad en IPhone)


Veel kijkplezier!

MOZAÏEKSYMBOLEN WACHTEN OP MOOI WEER

De mozaïeksymbolen wachten op mooi weer en helaas laat dat nogal érg lang op zich wachten, want het is nog steeds té regenachtig en té koud om buiten te werken aan de laatste 3 symbolen die op de Tibetaanse buitentempel in Bruinisse geplaatst moeten worden. Word vervolgd.........!!

 



 
 
 

zaterdag 18 mei 2013

EVE ARNOLD - MAGNUM FOTOGRAFE

Quote: "If a photographer cares about the people before the lens and is compassionate, much is given. It is the photographer, not the camera, that is the instrument."


Vrijdag extra inspiratie opgedaan in Helmond tijdens een uitgebreide expositie van werk van fotografe Eve Arnold, zij was de eerste vrouwelijk Magnum-fotografe!
Haar foto's geven je een duidelijk beeld van hoe goed contact Eve maakte met de personen die ze gefotografeerd heeft; of het nu VIP's waren of mensen in hun dagelijkse leven, waar ook ter wereld.
De docu tijdens deze expositie laat zien wat een prachtig mens en geweldige fotografe Eve was !



 
 
 



woensdag 15 mei 2013

ANOUK 9DE IN HET EUROVISIE SONGFESTIVAL!!

Er is dus onze énige échte rockbitch Anouk met haar song "Birds" voor nodig, om uiteindelijk na 9 jaar voor Nederland als 9de in de finale van het Eurovisie Songfestival te eindigen!
Dat ze kan zingen en rocken is duidelijk, contact met publiek maken is niet haar sterkste punt, en áls ze al contact maakt dan zou het zomaar kunnen dat haar houding naar het publiek dan vreselijk is. Zo ook tijdens het Bospop Festival, waar ik deze foto van haar maakte!
Maar wát een artieste is ze met haar knallende en zéér verrassende publiciteitsstunten, juiste momenten en hilariteiten ( inclusief de roddelpers),  reclamespots en uiteindelijk de fantastische klip.........You go girl!!

zondag 12 mei 2013

MOZAÏEK VOOR DE GELUKSYMBOLEN VAN DE GEBEDSTEMPEL

Nog even doorwerken, ik leg de laatste hand aan nummer 6 van de 6 geluksymbolen voor de Tibetaanse gebedstempel die ik - als de weergoden mij goed gestemd zijn - op korte termijn in Bruinisse buiten ga aanbrengen.
Dan kan ik de gebouwde tempel verder "afmozaïeken", voegen en oppoetsen.
Wordt dus vervolgd..........!!


 

donderdag 9 mei 2013

COMMUNIECANTJE MET HEMELVAART

Hemelvaart in Belgié betekent ook........ communiecantjes!
En dus fotografeerde ik Anna 2 weken geleden voor het bedankkaartje dat ze mee gaat geven aan alle gasten die haar op deze voor haar byzondere dag komen feliciteren.
Ze was een gewillig en enthousiast model en straalde in haar prachtige jurk met wel 100 strikjes.
Maar wat was het ijzig koud, zeker toen we in de schaduw liepen van de ene fotoplek naar de andere. Tussendoor pakten haar mama en ik haar in, in een heerlijk warme deken.
Proficiat Anna en wat ik je nog wou zeggen, je was ook een geweldig fotomodel!