dinsdag 10 september 2013

TROUWFOTO'S BEWERKEN VOOR EEN ECHTPAAR UIT CANADA

Onlangs had ik een tentoonstelling van een serie Italiëfoto's bij Moda Bardolino te Weert. Een echtpaar uit Canada dat deze tentoonstelling bezocht gaf mij de opdracht om hun trouwfoto's te bewerken en in Photoshop te voorzien van Italiaanse details, zoals bij de compositiefoto's die ik voor deze tentoonstelling gemaakt had. Een leuke en uitdagende opdracht!





na

voor

donderdag 5 september 2013

MOSAINGOOOOOOO.....................!!

Ik was vanmorgen al vroeg uit de veren en sta in de startblokken!
Vanaf vandaag is het "go with the flow met MOSAINGO" en ga ik als ZZP-er er tegenaan!
Eerst heb ik mijn geëxposeerde Italiëfoto's bij Moda Bardolino opgehaald en er is vandaag koffie mét om dit historisch moment te vieren!
Heb je interesse in vastgelegde bijzondere momenten van je leven of in zakelijke foto's voor je site, in een boek, visite- of with compliment cards of een andere bedrijfspresentatie?
Ben je wellicht geïnteresseerd in glasmozaïek voor in je huis, zakenpand of zwembad?
Neem contact op via de mail met ingede.monte@gmail.com of geef even een belletje 06-25083686.
Het is ook mogelijk om deel te nemen aan fotoshoots of mozaïekworkshops voor kinderen en volwassenen!



dinsdag 3 september 2013

LAATSTE DAG IN MUSEUM DE TIENDSCHUUR

Vandaag heb ik na 1 jaar studiofotografie voor het Erfgoedkluster van Weert afscheid genomen van mijn collega's in Museum de Tiendschuur.
Ik heb vele objecten gefotografeerd, enkele modern maar de meesten van de vorige eeuw en vele eeuwen terug. Het was vaak een uitdaging in de studio, want ieder object , groot of klein en elk materiaal had wel een andere belichting nodig zoals; glas, koper, brons, zilver, hout, leer, keramiek, enz. en niet te vergeten de schilderijen die met tempera bewerkt zijn. Maar ik vond het een uitdaging om ze allen op de juiste manier op de gevoelige plaat vast te leggen!

AVONTUUR OP DE WADDENZEE!!

Wat was het afgelopen weekend weer geweldig om te mogen meezeilen op de AVONTUUR, de snelste klipper van de Waddenzee...............Rock en Roll!!
Is ook logisch op zo'n prachtig gerestaureerde klipper met kapitein en zeilfanaat Boudewijn en zijn rechterhand zeilmaat Koos! Alles was fantastisch: beman/vrouwing, de zeildrift, het weer met harde knopenwind 5+ waarbij de pannen door de kajuit vlogen. Over de heerlijke welkomstaart van dé banketbakker Timmerman uit Groningen en de rest van de culinaire hoogstandjes zullen we het maar niet hebben, het was helemaal TOP! En als kers op de appelmoes; de extra zeiltrip naar de zandplaat bij de opening naar de Noordzee tussen Vlieland en Terschelling Daar lagen wel 100 zeehonden te zonnen, sommigen speelden in de branding! Ontroerend mooi met op de achtergrond de enorme golven met hun witte schuimende koppen die op de zandplaten braken en prachtig afstaken tegen de heerlijke zilte Hollandse lucht!