zondag 16 februari 2014

MOEDER EN DOCHTER COMPOSITIE

En dan komt de dochter op bezoek na een verhuizing, met een mapje foto's uit de oude doos!
Kun je hier iets mee, ik wil zo graag een combi-foto van mama en mij?
In het mapje een prachtige oude kleurenfoto van haar overleden moeder, gemaakt in de kroeg waar we vroeger ooit samen achter de tap stonden!
Niet teveel aan veranderen; allereerst inscannen, vervolgens de foto schoonpoetsen, omzetten in zwart/wit, belichting bijstellen en dan op zoek naar een foto voor een combi!
Daar ik in 2009 de bruidsfoto's heb gemaakt van haar en haar man, koos ik daarvoor haar favoriete!
En hieronder de combi, het resultaat!


Ook bijzonder is de samensmelting van moeder en dochter in onderstaande compositie.


MOSAINGO verzorgt bruidsfotografie, (familie)portretten en fotografie voor websites! Neem voor meer info contact op met Inge de Monte 0495-544404 mobile 06-25083686

vrijdag 14 februari 2014

WORKSHOPS MOZAÏEK

Met glasmozaïeksteentjes van Bisazza, Orsoni en Milovito kun je tijdens een van de workshops bij MOSAINGO heel wat mooie creaties maken, zoals bv een fotolijst, een onderzetter, een dienblad enz.
De workshops voor volwassenen duren 3 uur, tussendoor houden we altijd even een pauze waarin je ff kunt relaxen bij een kopje thee, koffie of fris met iets lekkers erbij!


Zoals alle mooie dingen in het leven kost mozaïeken tijd, mozaïeken is puzzelen met vormen. Tijdens de diverse workshops, leer je omgaan met de verschillende materialen en technieken. En het resultaat is - wanneer alles is gevoegd en opgepoetst - dan ook prachtig!


Neem voor meer info over de diverse workshops voor volwassenen, of workshops voor kinderen en verjaardagsfeestjes contact op met MOSAINGO; 0495-544404 of mobile 06-25083686



zondag 2 februari 2014

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN POETRY SLAM 2014

Een avond vol poëzie! Met veel passie sloegen de 8 finalisten het publiek en elkaar om de oren. Een volle Rasa in Utrecht met in de jury; dichter Ester Naomi Perquin, schrijver/cabaretier Arjen Lubach en dichter Andy Fierens uit België! 



De terechte winnaar - Daniiël Vis - won de landstitel 'Slampion 2014', een geldbedrag van 1000 euro en de wisseltrofee 'De Gouden Vink', vernoemd naar dichter en inspirator van vele poetry slammers, Simon Vinkenoog!
Een geweldige tweede werd Gijs ter Haar!




In de pauze trad de wervelende punk/folk band "Town of Saints" op, met de geweldige violiste Heta Salkolahti!
Niels Terhalle eindigde deze finale als 7de .



THEY SLAMMED HIM, BUT NOT HIS POETRY!!.SO......, to be continued!