vrijdag 26 juni 2015

ITALIËMARKT MAASSTRAAT WEERT

MOSAINGO is er a.s. zondag bij op de ITALIAANSE DAG in de Maasstraat met fotografie en Italié correpondentiekaarten, maar ook met glasmozaïeken van Milovito uit Nederland, Bisazza en Orsoni uit Italië. MOSAINGO adviseert en creëert mozaïeken voor wanden, vloeren en objecten in uw interieur, bv.de badkamer of keuken, maar ook voor uw zwembad en uw tuin! Die middag wordt er door cursisten ook "life" gemozaïekt en kun je je inschrijven voor een workshop of cursus! 
Arrividerci, ciao! À domenica

MOSAINGO

dinsdag 23 juni 2015

FOOD-FOTOGRAFIE!

Food-fotografie is een van de disciplines in mijn fotografie. Het fotograferen van food is een enorme uitdaging, o.a. omdat ik vnl. met daglicht werk.. 
Ik ben altijd op zoek naar ingrediënten, personen en objecten tijdens mijn reizen in binnen- en buitenland om zó een compositie - die ik meestal al in mijn hoofd gepland heb - samen te voegen in een kloppend beeld. Met mijn camera en oog voor detail leg ik alles vast en kom o.a. tot onderstaande food-composities.....





In het atelier van Mosaingo worden van de food-composities dubbele correspondentiekaarten met enveloppen gemaakt à 3,95 per stuk. Leuk voor een uitnodiging, of b.v. een cadeaubon. 





Daarnaast is het ook mogelijk om een vergroting te bestellen! Geprint op diverse materialen zoals o.a. op forex, dibound, roestvrijstaal en hout is het een verrijking aan de wand van uw restaurant, hotel, kookstudio of in uw "thuis"keuken. Neem voor meer info contact op met MOSAINGO  0495-544404 of 06-25083686

donderdag 18 juni 2015

NAAMBORD MAARHEEZE

Afgelopen week hebben we een fraai gemozaïekt naambord bij een bungalow in Maarheeze aan de buitenmuur bevestigd. Het bord - 45 x 25cm - is in opdracht door MOSAINGO ontworpen en gemaakt, gemozaïekt met handgeknipte zwarte/ antraciet/ grijze en zilveren glazen steentjes van Milovito!


Vervolgens is het met zwart gevoegd en dat geeft absoluut een sjiek effect aan het geheel!
bel voor meer info met Inge de Montet 0495-544404 of mobile 06-25083686

dinsdag 2 juni 2015

GEMOZAÏEKT TAFELBLAD BIJ DE LOUNGESET

Nu de temperatuur langzaam naar zomerse hoogte rijst, is het tijd om je tuinmeubels eens aan te pakken of te verfraaïen. Dat deden ook Luc en Irene die afgelopen zomer van steigerhout een prachtige loungeset gemaakt hebben . 
Onlangs maakte Luc er een tafeltje bij, terwijl Irene bij Mosaingo een reeks lessen volgde en dit prachtige mozaïek samenstelde. Als verzinkt tafelblad verfraait het nu de loungeset. 

                                                    Nadat we het tafelblad samen gevoegd

                                                     

                                                       en opgepoetst hadden 

                                                     

                                                           werd het geplaatst.

                                                     

                                en daar kwam een heerlijke glas bubbels bij om het te vieren. 

                                                       

                               het blad past ook mooi op een houten tafeltje met onderstel 

                                        

Laat maar komen die zomer! Ook deze tafel is gemozaïekt met de meest fantastische kleuren glasmozaïeksteentjes van Bisazza en Milovito!
bel voor meer info 0495-544404 of mobile 06-25083686