donderdag 23 juli 2015

BLOEMENFOTOGRAFIE

Bloemen fotograferen is interessant en zeker om met de macro vast proberen te leggen waar ze voor staan. Zoals b.v. de papaver, die prachtig maar ook erg kwetsbaar is. Het is naast de pioenroos een van mijn favoriete bloemen 






















Nicole koos voor de folder van haar bijzondere bedrijf te Zwolle - NHBC, Nicole 
Hoogenboom begeleiding&coaching​ - voor deze bijzondere papaverfoto! 
Meer info over NHBC vind je op www.nhbc.nl

zondag 19 juli 2015

NIEUWE WORKSHOPS IN SAMENWERKING MET GALERIE WEERT

De zomervakantie is begonnen en velen vertrekken naar hun vakantieadres, maar er zijn ook vakantievierders die dagtrips gaan maken en thuis blijven. Ál onze workshops en cursussen gaan de hele zomervakantie door en natuurlijk mag je ook je logéetjes, vriendjes en vriendinnetjes meebrengen! 
In samenwerking met Ankie Vanderfeesten van Galerie Weert op de Biest ga ik - buiten mijn eigen MOZAÏEKcursussen en workshops - starten met een serie nieuwe cursussen en workshops in DRUKTECHNIEKEN voor kinderen vanaf 5 jaar. Met vnl. materialen uit de natuur gaan we aan de slag en zoeken structuren, waarmee en waarop we o.a. kunnen drukken, tamponneren en spatten en maken zó prachtige fotolijstjes, sieraden/ geheimen- doosjes, mobiles, enz.! Ook leren we jullie hoe je met gutsen een eigen stempel of een linosnede kunt maken. 
Als je toevallig een dezer dagen in de natuur of aan zee gaat wandelen, raap dan zoveel mogelijk op zoals stokjes, veren, gedroogde zaden van diverse bomen, struiken of bloemen en daarnaast kun je zoeken aan het strand naar schelpen met een gat erin zodat we ze vast kunnen maken! Neem ze mee. als je naar een van onze workshops komt! Zin om te starten? Of heb je misschien nog vragen?...............Geef dan even een belletje naar Inge, 06-25083686 of Ankie 06- 38250980. Geef je op voor een van onze workshops of cursussen. 


met een halve zaadbol van een papaver, maak je prachtige afdrukken, ook op veren!

pitten van olijven kun je b.v. gebruiken om je sieradendoosje te versieren!

info over de diverse cursussen










woensdag 15 juli 2015

BOSPOP 2015

Op het laatste moment kreeg ik - totaal verrast - een ticket voor de eerste BOSPOP dag! Vanwege verplichtingen kon ik maar de helft meemaken, dus fietste ik om 11.00uur zaterdagmorgen gepakt en gezakt met camera en fles water naar het festivalterrein. 
Bij het terrein aangekomen kwam ik in een heuse fietsenfile terecht! Voor het eerst in mijn leven heb ik een half uur in een fietsenfile gestaan vóór de fietsenstalling! Daardoor miste ik de eerste band van BOSPOP 2015, Navarone uit Nijmegen. Luminize rockte de spits eraf, daarna volgde Racoon, Layla Zoe en uiteindelijk Anastasia. Helaas was het toen tijd om weer te vertrekken! Ik had het allemaal zeker niet willen missen..........!!


Luminize

                                                                            Racoon


                                                                  Layla Zoe


Anastasia

De Canadese band Layla Zoe - she really rocks - komt  trouwens op korte termijn terug naar Weert, zeker de moeite waard om in de Bosuil van te gaan genieten!

                                       compositie korte versie BOSPOP 2015                                                            
gespot!!

 en dan blijven enkele details zeker niet achterwege!