woensdag 18 januari 2012

BADKAMER IN UTRECHT

De chique supermoderne badkamer in Utrecht heb ik het afgelopen weekend eindelijk op de gevoeilig plaat vast kunnen leggen. Op een paar kleine afwerkingen na is ook deze natte ruimte helemaal compleet!
Op de vloer is gekozen voor een mix van zwart met antraciet, zilvergrijs en hier en daar een wit gouden mozaïeksteentje. Parelmourmozaïek op de badwand en bij de glazen wasbak. Het licht in de kranen komt daardoor helemaal overeen, een fantastisch geheel!  Mozaïek is zó veelzijdig en duurzaam en kan in iedere ruimte toegepast worden. Dus niet alleen in de keuken, natte ruimtes of in het zwembad. Ook in het interieur als achterwand op b.v. een slaapkamer, in het trappenhuis of kantoor werkt MOSAINGO met mozaïek. Wij zijn in het bezit van legio catalogi en samples.In mijn atelier ontwerp en creeer ik een mozaïek dat in uw interieur geïntegreerd kan worden.
Tevens kunnen mijn foto's tot een mozaïek vertaald worden. Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak; ingede.monte@gmail.com telefoon 0495-544404 mobile 06 - 25083686

1 opmerking: