donderdag 10 juli 2014

FOTOGRAFIE VOOR MOONZ B&B OP CURACAO

Afgelopen zaterdag en vanmorgen foto's gemaakt voor een B&B, Deze locatie is een échte aanrader voor mensen die graag in een B&B willen logeren op Curaçao! Kijk op "Moonz Bed and Breakfast Curaçao", o.a. te boeken op www.bedandbreakfastworld.com.


Het is een gezellig, binnen en buiten kleurrijk ingericht en multiculti B&B. De gasten komen uit alle windstreken van de wereld. Toen ik er logeerde waren er gasten uit Denemarken, New York, Venezuela, Canada, Zwitserland, Turkije, Duitsland en Nederland.


Erg opmerkelijk is het uitgebreide overheerlijke ontbijt, elke dag met verse producten!


Iedere kamer is voorzien van een verkoelende van en een muskietennet en hier en daar kun je buiten voor je kamer heerlijk luieren in een hangmat.


Curaçao heeft zoveel te bieden; naast de gezelligheid van o.a. de heerlijke locale restaurantjes -  je eet er als je wilt verse vis uit de zee op het strand - kun je een jeep huren en het eiland ontdekken. Ik geef de voorkeur aan de zee te ontdekken en ook dáár kun je rondom Curaçao heel divers de waterwereld bekijken, door b.v met een catamaran naar Klein Curaçao te varen, of met een boot rustige strandjes gaan bezoeken en daar zwemmen, snorkelen of duiken. De onderwaterwereld is adembenemend. Zo bezocht ik ook de "blue room" bij Santa Cruz, erg bijzonder om te ervaren!

1 opmerking: