donderdag 10 november 2016

SITE UNDER CONSTRUCTION


Mijn site is momenteel under construction. Via dit blog geef ik u alvast wat meer info over mozaïeken voor uw in- en exterieur, workshops en cursussen voor alle leeftijden!


MOSAINGO MOSAINGO  MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO
 


Uw huis of zakenpand renoveren? Uw badkamer, keuken of toilet een nieuwe look geven? Een huis of zakenpand bouwen, een logo in de vloer? Een exclusief zwembad in uw tuin?  Een eigen idee?
De glasmozaïeken van MOSAINGO bieden u een breed scala aan mogelijkheden om uw wensen daarin te kunnen verwezenlijken. Dat mozaïek duurzaam is, dat bewijzen de Romeinen met al hun prachtige, kleurrijke vloeren en wanden in hun eeuwenoude tempels, villa’s en badhuizen! Glasmozaïek is hitte, vorst- en vochtbestendig. 
Er zijn legio mogelijkheden om mozaïek in uw interieur te integreren, daarin kunt u uw eigen ideeën en kleuren meenemen en het geheel zelfs een persoonlijke tint geven.

Inge de Monte werkt samen met Nederlands grootste mozaïekbouwer Milovito en twee wereldleiders op het gebied van mozaïek, de Italiaanse mozaïekhuizen Bisazza en Orsoni.  In het MOSAINGO-atelier kunnen uw ideeën vertaald worden naar een mozaïek voor uw interieur én exterieur, zelfs voor de bodem en/of wanden van uw zwembad. 
Inge ontwerpt en creëert in haar atelier mozaïeken voor zowel binnen- als buitenprojecten. MOSAINGO heeft de benodigde vakkundige ervaring en relaties om al uw wensen tot in de puntjes te verzorgen
.
Met de moderne technieken is het mogelijk om een door MOSAINGO gemaakte foto of úw favoriete foto te vertalen naar een mozaïek, voor bv op een wand, vloer of bodem van uw zwembad!
Graag maak ik een afspraak om u vrijblijvend kennis te laten maken met de kleurrijke en creatieve wereld van het glasmozaïek. Indien u interesse heeft, begeleid ik u naar de showroom en kan MOSAINGO aan de hand van uw bouwtekening uw project verwezenlijken.
Neem voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak contact op met

Inge de Monte 
MOSAINGO                                                                                                                                     Drehmansstraat  7                                                                                                                                      6001CEWeert                                                                                                                                                             mobile 06-25083686 
of stuur een mail naar ingede.monte@gmail.com                                                                                                                    
Daarnaast is het bij MOSAINGO ook mogelijk om workshops of cursussen mozaíeken te volgen voor álle leeftijden, individueel, met enkelen of b.v. met groepen tijdens een vrijgezellenfeest, familiereunie, uitje met collega's enz.. Een workshop van 3 uur of een hele dag mét Italiaanse lunch! Ook kinderfeestjes behoort tot de mogelijkheden! 

 MOSAINGO MOSAINGO  MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO

                         WORKSHOPS VOOR VOLWASSENEN 
In deze workshops werken we vnl. met voorgeknipte vormen glasmozaïeksteentjes van Bisazza en Milovito, daarnaast met diverse andere materialen, zoals Milefiori, glas- spiegeltjes en – parels.    
Werken met glasmozaïek is een arbeidintensieve bezigheid. We maken tijdens deze workshop b.v. een fotolijst, een doos, onderzetters of plateaus! De workshop duurt 3 uur waarin een pauze met koffie, thee, fris en iets lekkers.
Inclusief materialen en het voegen van de werkstukken na afloop, zijn de kosten voor deze workshop 30,= Euro per persoon. 

WORKSHOPS MET EEN GROEP, FAMILIE, COLLEGA’S OF VRIJGEZELLEN                    Er zijn diverse mogelijkheden om met een groep te mozaïeken, b.v. tijdens een zussendag, familie -  reünie, collega- of vrijgezellendag, enz. 
MOSAINGO komt ook bij u thuis of op een locatie waar b.v. de reünie plaatsvindt. 
Neem voor meer info hierover contact op met MOSAINGO 

                              
DAGWORKSHOP MET ITALIAANSE LUNCH                            
                                           Tijdens deze dagworkshop van 10.00 to 18.00uur werk je individueel aan een spiegel, schaal, huisnummer, dienblad, bloempot. Er kan ook gekozen worden om aan een gezamenlijk cadeau te werken, b.v. een samen te stellen mozaïek d.m.v. tegels die later op een paneel gelijmd worden.   
                      
De kosten van een dagworkshop zijn 90,= euro per persoon, inclusief een heerlijke Italiaanse brunch en mozaïekmaterialen. De objecten zijn divers van prijs en worden apart berekend, evenals het voegen.                           
Neem voor meer info contact op met Inge de Monte 06-25083686 


 MOSAINGO MOSAINGO  MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO MOSAINGO

                                  KINDERWORKSHOPS
Tijdens de kinderworkshops van MOSAINGO leren kinderen al puzzelend een mozaïek maken met diverse vormen voorgeknipte mozaïeksteentjes in alle kleuren van de regenboog; In de workshop voor kinderen vanaf 5 jaar maken we een fotolijstje. Als het lijstje gemozaïekt is, versieren we het met spiegelsteentjes, Milefiori en glasdruppels
  • In de workshop voor kinderen vanaf 7 jaar maken we bv. ook sieraden- of geheimendoosjes. Hier leren kinderen een mozaïek maken met kleinere en fijnere vormen van gekleurde voorgeknipte mozaïeksteentjes. Deze doosjes kunnen ook versierd worden met spiegelsteentjes, Milefiori, glasdruppels en als extra, glasletters! Met stoere jongens en meisjes maken we schatkistjes!

    Deze workshops duren beiden ongeveer 2 en een half uur, incl. een pauze met drinken en iets lekkers à 15,= per kind
    Bel voor meer info met Inge de Monte 06-25083686

                                                         TOT ZIENS BIJ MOSAINGO



Geen opmerkingen:

Een reactie posten