dinsdag 7 september 2010

DE BOL IS ROND

We zijn zo ver en hebben de klus geklaard! Dankzij de inzet van Ciel, Peter, Marian en Helmi is het mozaïek van de bol af. En dat na 10 workshops!! Het was een flink karwei en vooral de laatste loodjes waren nogal zwaar. In allerlei houdingen hebben we gelegen om de laatste mozaïeksteentjes er tegenaan te lijmen en de zwaartekracht was af en toe een storende factor. Daarbij hadden we het nogal koud doordat we nat geregend waren en de temperatuur ook te wensen overliet met haar 13 graden. Nu nog voegen zodat de zon kan gaan stralen!

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf om te zien, de foto's.
  En het was ook gaaf om te doen, van het begin tot het eind. De voldoening is groot nu het (op het voegen na dan) af is. Ik ben trots op het resultaat en op ons ZON-neproject en ook op de samenwerking.
  Jammer dat het is afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi project!
  Wij zijn leverancier van de glazuurstenen, en ik zou graag weten wanneer de zonnewijzer helemaal gereed zal zijn zodat we hier prachtige opnames van kunnen maken, en er publiciteit aan kunnen geven. Is er een definitieve einddatum bekend? Ik hoor het graag via info.nl@wienerberger.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fantastisch mooi werk hebben jullie gedaan! Geniet nu maar van jullie ZON-neproject!
  Groetjes van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen