dinsdag 5 juni 2012

AFRIKAANSE KAARTEN

Al eerder plaatste ik samengestelde fotokunst-kaarten op mijn blog. Momenteel heb ik een set  gemaakt waarvan per kaart 1 Euro naar de Mieke Huigen Stichting gaat in Laren.
Deze Stichting is een initiatief van Angeli vd Kerkhof en Mieke Huigen van www.angelitravel.nl die daarmee het onderwijs in de derde wereld landen steunen.

De vriendinnen Mieke en Angeli - die al meer dan 15 jaar samenwerkten - waren vorig jaar bij Nangoma in Zambia, waar ze een ernstig autoongeluk kregen. Daarbij is Mieke helaas omgekomen. Angeli besloot Nangoma in de Stichting op te nemen en het ziekenhuis waar ze na hun ongeluk terecht zijn gekomen te gaan helpen. Ze gaf de Stichting de naam van haar vriendin.
Kijk voor meer info om dit goede initiatief te steunen op www.miekehuigenstichting.nl

Hieronder staan een 5-tal kunstkaarten afgebeeld. Alle fotoprints zijn van geweldige kwaliteit, gesigneerd en vervolgens gelijmd op dubbele correspondentiekaarten (13 x 13 cm) met enveloppe en geleverd in een folie hoesje. de kosten zijn 3,50 Euro per stuk!
Voor diegene die interesse heeft om ze aan te schaffen, stuur een mail naar ingede.monte@gmail.com of neem even telefonisch contact op 0495-544404 of  06-25083686

Geen opmerkingen:

Een reactie posten