maandag 8 september 2014

FOTOGRAFIE VOOR THE DOGPARADE IN ROERMOND


THE DOGPARADE is een groep van ongeveer 30 beschilderde buldogs die door Nederlands bekendste kunstenaars  beschilderd zijn. Deze parade trekt sinds mei 2014 door Nederland en is momenteel tot en met 19 september a.s. te zien in het ECI Cultuurcentrum Roermond!
Geweldig leuk en inspirerend om met kinderen deze kleurrijke DOGPARADE te gaan bekijken.


The dogparade - http://www.thedogparade.com/ - is een initiatief van Mike Zeelen, moeder van Noa die een ernstige energie/stofwisselingsziekte heeft. Het is de missie van Mike en haar DOGPARADE om aandacht te vragen voor deze dodelijke ziekte en om geld in te zamelen voor een medicijn!.
Geef deze kinderen een kans en geef ze met jouw bijdrage..............ENERGIE!!!!!.


Afgelopen zaterdag werden 4 van de 30 honden "uitgelaten" in het centrum van Roermond. De vele bezoekers van Roermond namen de flyers gretig aan en gingen in gesprek met de initiatiefneemster Mike Zeelen en diverse vrijwilligers. Alle lof aan onze topmodellen die het geweldig gedaan hebben tijdens de fotoshoot!

                                                         

Het zoontje van Mike en Dion Zeelen - Noa - is afgelopen zondag 7 jaar geworden! 
Een heel bijzondere en op vele manieren onvoorstelbare nooit verwachte dag!
..
Hebben jullie Noa al gezien in de film van Dogparade? Samen met zijn vriendjes en alle lotgenootjes!
Forza4JenskeForza4MeesMontventoux4milouForza4Sterre, Matthias, Sam, Imre, Sverre, Lotte, Joris, en Tim http://youtu.be/cQpgjjn0v-g?list=PL-eWS_DdDj9IZQTN2cmIjvpFdT6PB6QfI


Geen opmerkingen:

Een reactie posten