donderdag 18 september 2014

MOZAÏEKWORKSHOP VOOR KINDEREN

Salma werd 7 jaar dus FEEST! Samen met haar vriendinnetjes maakten we een gemozaïekt fotolijstje. De meiden gingen eerst allemaal op de foto. 
Terwijl de knutselhandjes van Salma en haar vriendinnetjes ijverig aan de gang gingen met het mozaïeken van hun fotolijstjes, werd de foto bij de fotoshop afgedrukt. 

Knap hoor, al die diverse creaties, met gezellig gekleurde mozaïek- en spiegelsteentjes op de lijstjes en daar bovenop de milefiori die het nog iets extra's geven. 


Vervolgens kregen alle vriendinnen een prachtige hena tattoo van Warda Beni Touzine


Zo kon iedereen naar huis met een zelf geknutselde en leuke herinnering aan een geslaagd verjaardagsfeest van Salma!                   Ook deze sieradendoosjes zijn tijdens een kinderfeestje gemaaktEn meer voorbeelden zoals; tegels/onderzetters, een fotolijstjes, 'n sieradendoosje en voor stoere jongens en meisjes ook een schatkistje!MOSAINGO verzorgt ook kinderworkshops bij de jarige thuis! 
Bel voor meer info met Inge de Monte 0495-544404 of mobile 06-25083686 

2 opmerkingen:

 1. Die zijn idd erg leuk...die doosjes.

  Ik zie je op Fb wel eens voorbij komen bij ons buurtmeisje van jaren geleden. Linda Kanters.

  Groetjes Thea ♥

  Crea by Thea

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je reactie! Ja, de doosjes zijn erg leuk en ieder kind dat mozaïekt doet dat op zijn/haar eigen manier. Heel diverse en kleurrijke resultaten krijg je dan! Ben nu bezig met nieuwe make-up spiegels voor de verkoop, dus hou mijn blog in de gaten, dan blijf je op de hoogte! Tot ziens, Inge

   Verwijderen