woensdag 15 juli 2015

BOSPOP 2015

Op het laatste moment kreeg ik - totaal verrast - een ticket voor de eerste BOSPOP dag! Vanwege verplichtingen kon ik maar de helft meemaken, dus fietste ik om 11.00uur zaterdagmorgen gepakt en gezakt met camera en fles water naar het festivalterrein. 
Bij het terrein aangekomen kwam ik in een heuse fietsenfile terecht! Voor het eerst in mijn leven heb ik een half uur in een fietsenfile gestaan vóór de fietsenstalling! Daardoor miste ik de eerste band van BOSPOP 2015, Navarone uit Nijmegen. Luminize rockte de spits eraf, daarna volgde Racoon, Layla Zoe en uiteindelijk Anastasia. Helaas was het toen tijd om weer te vertrekken! Ik had het allemaal zeker niet willen missen..........!!


Luminize

                                                                            Racoon


                                                                  Layla Zoe


Anastasia

De Canadese band Layla Zoe - she really rocks - komt  trouwens op korte termijn terug naar Weert, zeker de moeite waard om in de Bosuil van te gaan genieten!

                                       compositie korte versie BOSPOP 2015                                                            
gespot!!

 en dan blijven enkele details zeker niet achterwege!

1 opmerking:

  1. Wow! This is the perfect blog I am looking this type of blog its awesome blog here , share great information about this topic. This informative blog helps many readers with their decision-making regarding the situation. Great articles and will look forward for more!cursus ondernemen

    BeantwoordenVerwijderen