zondag 19 juli 2015

NIEUWE WORKSHOPS IN SAMENWERKING MET GALERIE WEERT

De zomervakantie is begonnen en velen vertrekken naar hun vakantieadres, maar er zijn ook vakantievierders die dagtrips gaan maken en thuis blijven. Ál onze workshops en cursussen gaan de hele zomervakantie door en natuurlijk mag je ook je logéetjes, vriendjes en vriendinnetjes meebrengen! 
In samenwerking met Ankie Vanderfeesten van Galerie Weert op de Biest ga ik - buiten mijn eigen MOZAÏEKcursussen en workshops - starten met een serie nieuwe cursussen en workshops in DRUKTECHNIEKEN voor kinderen vanaf 5 jaar. Met vnl. materialen uit de natuur gaan we aan de slag en zoeken structuren, waarmee en waarop we o.a. kunnen drukken, tamponneren en spatten en maken zó prachtige fotolijstjes, sieraden/ geheimen- doosjes, mobiles, enz.! Ook leren we jullie hoe je met gutsen een eigen stempel of een linosnede kunt maken. 
Als je toevallig een dezer dagen in de natuur of aan zee gaat wandelen, raap dan zoveel mogelijk op zoals stokjes, veren, gedroogde zaden van diverse bomen, struiken of bloemen en daarnaast kun je zoeken aan het strand naar schelpen met een gat erin zodat we ze vast kunnen maken! Neem ze mee. als je naar een van onze workshops komt! Zin om te starten? Of heb je misschien nog vragen?...............Geef dan even een belletje naar Inge, 06-25083686 of Ankie 06- 38250980. Geef je op voor een van onze workshops of cursussen. 


met een halve zaadbol van een papaver, maak je prachtige afdrukken, ook op veren!

pitten van olijven kun je b.v. gebruiken om je sieradendoosje te versieren!

info over de diverse cursussen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten