zondag 15 mei 2016

ZOMEROPENING STRANDTENT "WERELDS AAN HET STRAND"

Met het bier - zoals je op de foto kunt zien - in de tanks "high up in the sky", high cocktails in de buitenbar, veel high heels en op de steiger nogal opvallende high winds, werd gisterenavond met een Summer Party het tweede zomerseizoen in Werelds aan het Strand geopend.


 
Het was weer eens een ouderwets "vroegertje" toen ik vanmorgen onder de lakens kroop terwijl de beats nog lang in mijn lijf nadreunden.....! 
De DJ's Chocolate Brown Ibiza, DJ Slick Rick Curaçao, de percussionist Martino Latupeirissa en Milan Borger zorgden voor de ritmische muzikale inhalers, terwijl we ons bij diverse bars konden "vergrijpen" aan Moet, frisse cocktails en andere versnaperingen.


Werelds aan het Strand, absoluut een wereldlocatie! Maar als je 3 kwartier moet doen over een paar drankjes halen, dan zet je dat - na het eenjarig bestaan - toch aan het denken!! Jammer, maar deze super strandtent naar de hand van Yvonne van Opdorp (SoU Design), Jorg Wijnen (Art2Go). RoosRos Architecten en Rick Adamus (Marketingstrategie)  is méér dan de moeite waard om te ervaren beste mensen. Ga deze zomer maar eens kijkje nemen en bezoek de site voor meer info en activiteiten www.werelds.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten