zaterdag 26 november 2011

3 PRIJSWINNAARS BIJ SINT OP BEZOEK

TEKST EN FOTO'S VOOR DE SITE http://www.huisvannicolaas.nl/ WEERT
Vrijdag 26 november

Gisterenavond was het dan zover; uit de vele inzendingen van de kleur-en knutselwedstrijd van het Huis van Nicolaas waren door de KnutselPieten en Inge de Monte drie prijswinnaars gekozen.
Hun papa’s en mama’s werden gebeld dat ze met de winnaars, hun broertjes en zusjes tijdens de feestelijke VIP-avond naar het Huis mochten komen om de prijzen in ontvangst te nemen.
Nou dat was natuurlijk één grote verrassing voor Job, Senne en Lilika, want Sinterklaas had voor deze speciale gelegenheid ook de MuziekPiet uitgenodigd en reikte in de TroonZaal zélf de prijzen uit. Omdat Sinterklaas nog bezoek had van de sponsors moesten ze nog even op de gang wachten;
Het was zó spannend dat Job bijna niet meer kon wachten, dus nam hij alvast een kijkje door het sleutelgat van de TroonZaal. Maar méér dan een paar cadeautjes kon hij niet zien.

 
Even later mochten ze bij de Goedheiligman op bezoek en een voor een alles vertellen over hun kleur- en knutselplaat.
Lilika Boonen uit Weert won de derde prijs, een prachtige doos met gipsmallen en verf waarmee ze zelf paardjes kan maken. Voor Lilika was het trouwens dubbel feest want de vorige week zaterdag is haar broertje geboren!
De tweede prijs was voor Senne Keulen, een doos Magic Mandela! Senne werd er helemaal verlegen van.
De eerste prijs ging naar Job Peeters uit Stramproy, hij kreeg een grote goocheldoos en Sinterklaas vroeg hem of hij het volgend jaar een trucje wou komen laten kijken. Job had de door Eric van Lierop ontworpen kleurplaat heel erg leuk versierd, want hij had kleurige slingertjes aan de kleurplaat vastgemaakt en wat zo grappig was, was dat hij een foto van hem zelf in het venster van de kleurplaat geplakt had.

 
Na deze feestelijke prijsuitreiking ging iedereen naar de FiëstaZaal van het Huis voor een drankje en zoete of hartige hapjes uit de keuken van de KeukenPieten. De DiscoPiet zorgde voor een goed sfeertje en in polonaise gingen de kinderen en Pieten door de FiëstaZaal. Sinterklaas kwam later speciaal afscheid van de kinderen en sponsors nemen en kreeg drie spontane afscheidskussen van een van de dansende kinderen!!

1 opmerking:

  1. Wat een feest! Je hebt het er maar druk mee. Ik hoop dat ik nog een minuutje over heb om te gaan kijken.
    Fijn weekend, Helmi

    BeantwoordenVerwijderen