woensdag 30 november 2011

BRIEF VAN KONINGIN BEATRIX

Woensdag 30 november TEKST EN FOTO VOOR HET NIEUWSBLOK VAN http://www.huisvannicolaas.nl/

In het hart van het Huis van Nicolaas - de PostKamer – is een dezer dagen een grote belangrijke, Koninklijke Gouden Brief binnengekomen!

De HoofdPostPiet werd er helemaal zenuwachtig van toen hij zag wie de afzender van deze mooie brief was en gaf Sinterklaas onmiddellijk een telefoontje.
De Goedheiligman zat nét in dé belangrijkste Pakjesvergadering van het jaar, maar toen Hij hoorde van wie de brief was, snelde Hij naar de PostKamer om hem te openen, zoals jullie op de foto kunnen zien.


Deze Gouden Brief is namelijk een brief van ………Hare Majesteit Koningin Beatrix! Dé Koningin Beatrix die op Koninginnedag vanaf het balkon van het Huis van Nicolaas duizenden kinderen en mensen heeft toegezwaaid met haar familie!
Jullie begrijpen dat dit een héél bijzonder moment was en het blijkt dat in deze Gouden Brief alle verlanglijstjes van de kleine prinsjes en prinsesjes van Koningin Beatrix zaten!!
Ook zíj wachten nu - net als jullie allemaal - in spanning af wat ze over een paar dagen gaan krijgen, want ook dat blijft geheim tot de verjaardag van Sinterklaas.
Spannend hoor, tel maar uit hoeveel nachtjes het nog is als je dit belangrijke nieuws leest…………………!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten