maandag 11 mei 2015

FOTOSHOOTS AAN ZEE

De lente is in volle gang, prachtig weer voor foto-opdrachten in de duinen aan het strand van Renesse. Mooi spel met licht en donker en het model geniet zichtbaar van de lentezon!In overleg met de opdrachtgever is een keuze gemaakt welke foto's in een drieluik op rvs geprint moeten worden. En uiteindelijk is onderstaande print geleverd op roestvrijstaal in het formaat 43 x 1,30 meter. Foto's geprint op rvs geeft een prachtig resultaat!
Na een fikse regenbui kwam gelukkig het zonnetje weer tevoorschijn en kon de fotoshoot aan het strand met 4 spontane kinderen gelukkig tóch doorgaan. En de modellen hadden er zin in om voor mijn lens te poseren. Deze print op rvs pronkt aan de muur van oma haar nieuwe huis in Zeeland, formaat 0,43 x 1,30 meter  

deze print van broer en zus hangt nu in de hal van hun huis in Rhoon. 
Daarvoor is een formaat gekozen van 0,50 x 1,50 meter. 


Tijdens onderstaande fotoshoot gingen moeder en zoon samen op de foto voor een cadeau voor pappa's verjaardag. Moeder heeft haar vliegbrevet en ik maakte na een bezoek aan het vliegveld in photoshop deze compositie met de Chesna op het vingertje van de kleine Jacco! 


Bel voor meer info 0495-544404 of mobile 06-25083686 of stuur een mail naar ingede.monte@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten